Bureauprofiel

Bureauprofiel

Centrum Architecten is de nieuwe naam waarin architectenbureaus Van 't Hof, Krasselt & Voorhout, en Hertel en Boskamp hun krachten hebben gebundeld. Beide bureaus bestaan reeds vele jaren en blijven voorlopig zelfstandige bedrijven.

Door de gekozen werkwijze is Centrum Architecten in staat een breed scala aan architectonische opdrachten te verwezenlijken door het gehele land. Om u een beeld te geven van ons kunnen treft u op deze website zowel een overzicht aan van de meest recente / belangrijkste projecten, als ook een digitaal archief. Om het zoeken te vergemakkelijken is het projectoverzicht onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: wonen, utilitair en zorg.

Het gepresenteerde beeldmateriaal en de begeleidende teksten geven u inzicht in onze capaciteiten en de diversiteit aan opdrachten. Onze stijl van ontwerpen en samenwerken is voor veel bedrijven en particulieren reden geweest ons hun vertrouwen te schenken en samen een nieuw project te realiseren, dit vaak in de vorm van langjarige relaties.

Onder de nieuwe naam Centrum Architecten zullen wij ons de komende periode weer volledig inzetten om uw architectonische wensen naar volle tevredenheid te vertalen in goede gebouwen.